Training Lastige Klas

 

 

Op een school in het voortgezet onderwijs in het midden van het land werd er één specifieke groep als zeer lastig ervaren door een aantal docenten.
Naar aanleiding hiervan hebben we een train de trainer training ontwikkeld, waardoor niet alleen deze groep, maar ook de toekomstige groepen die door een aantal docenten als lastig worden ervaren in leuke, dynamische en proactieve groepen veranderen met gebruikmaking van enkele simpele technieken.
Vanuit de opgedane ervaring met deze training raden we aan 2 tot 3 docenten te vragen de Train de Trainer training te volgen.
Tegelijkertijd met de Train de Trainer training wordt een groep die als lastig ervaren wordt door de docenten op uw school als ‘oefengroep’ uitgekozen en gaan de trainers en docenten hiermee aan de slag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>