Leerlingbemiddeling

 

Train de trainer Leerlingbemiddeling.

Leerlingbemiddeling is een al vele jaren een succesvolle methodiek gebleken om de leerling-participatie te bevorderen en de rust op scholen te herstellen of te continueren.

Doordat de leerlingen zelf op een veilige en controleerbare wijze als bemiddelaar optreden bij kleine conflicten op school wordt de gedachte dat je als leerling medeverantwoordelijkheid bent voor je school uitgedragen en in praktijk gebracht.

Samen met twee groepen van minimaal 8 leerlingen uit het eerste en tweede jaar en minimaal 3 docenten start de Train de Trainer Leerlingbemiddeling.

De duur van de training is ongeveer 3 maanden, 12 trainingen met de docenten en 8 middagen tegelijkertijd met de leerlingen.

Doordat de docenten tegelijkertijd worden opgeleid als trainer en vertrouwenspersoon garandeert deze methodiek het voortbestaan van het project Leerlingbemiddeling op uw school.

Bovendien worden er jaarlijks 2 middagen besteed aan evaluatie en bijscholing zodat de continuïteit voor vele jaren blijft gewaarborgd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>